Horloges verkopen

Deel dit:
Gouden horloges

Inkoop horlogesHorloges zijn tijdloos en een goed horloge gaat jarenlang mee. Soms is het echter tijd voor iets nieuws en vervangt u uw horloge door een exemplaar dat modieuzer is, beter bij uw stijl past of waar u robuuster mee om kunt gaan.

In dat geval wilt u wellicht uw oude horloge verkopen. INGOUD betaald u de meest eerlijke prijs die u zult krijgen in Nederland. Wij taxeren gratis uw horloge in uw aanwezigheid. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Producten die we inkopen
U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw:

Baume & Mercier behoort tot één van de oudste horlogemerken in Zwitserland en vervaardigt horloges voor zowel heren als dames. Het zijn veelal chique, elegante en klassieke horlogemodellen tegen aangename prijzen. Baume et Mercier geniet internationaal erkenning en is het zevende oudste zwitserse horlogemerk.

Blancpain is een zwitsers horlogemerk dat in vergelijking met andere horlogemakers slechts dertig horloges per dag produceert. Elk horloge is gemaakt door een enkele horlogemaker. Elk exemplaar is derhalve een uniek product en het resultaat van ambachtelijke arbeid.

Het zwitsere horlogemerk Breitling staat vooral bekend om zijn chronometers. Breitling was het eerste horlogemerk dat door astronauten mee de ruimte in werd genomen. Breitling is een merk dat zich graag associeert met ruimtevaart en luchtacrobatiek.

Cartier is een wereldberoemd merk dat geassocieerd wordt met klasse en stijl. Cartier maakt horloges, maar ook juwelen. Cartier staat vooral bekend als merk dat door staatslieden en koningshuizen wordt gedragen.

Chanel creëerde in het jaar 2000 eigenhandig de nieuwe categorie couture watch en veroverde hiermee een vaste plaats tussen de gevestigde Zwitserse horlogehuizen. Stijl verdwijnt nooit uit de mode en dat bewijzen de horloges van Chanel.

Chopard is een zeer indrukwekkend Zwitsers horlogemerk met een eigen uurwerkfabriek in Fleurier. De collectie horloges van Chopard is ontzettend breed. De Happy Sport horloges kenmerken zich door vrolijk dansende diamanten die zich vrij bewegen op de wijzerplaat. De L.U.C. horloges zijn de topstukken van Chopard, daarin huizen de zelfgeproduceerde uurwerken. Ook brengt Chopard elk jaar een nieuw 1000 Miglia horloge uit.

Elke Glashütte Original is een origineel, met de hand gemaakt horloge. De geschiedenis van dit merk gaat terug naar 1845 toen in de Duitse plaats Glashütte de horloge-industrie tot bloei kwam. Het merk zelf is pas in 1994 geregistreerd. In het jaar 2000 is de onderneming verkocht aan de Swatch Group. De horloges van Glashütte Original zijn stijlvol en tijdloos. De secondewijzers zijn altijd voorzien van het logo met een dubbele G. Per jaar worden er nog geen achtduizend horloges geproduceerd, met een prijs vanaf EUR. 5.000,-. Nederland beschikt slechts over zes Glashütte Original verkooppunten.

Hublot horloges zijn chique en van een zeer hoge kwaliteit, net als andere Zwitserse horlogemerken streeft Hublot naar mechanische perfectie. De veelal stoere horloges zijn in eerste instantie geproduceerd voor mannen, maar ook de stoerdere vrouwen kiezen steeds vaker voor een Hublot. Hublot staat bekend om de productiviteit. Hublot produceert namelijk ontzettend veel verschillende modellen. De zeer gevarieerde collecties van Hublot worden gekenmerkt door de sterkte en functionaliteit van het assortiment.

Net als vele andere horlogemerken komt ook IWC uit Zwitserland. Het merk is echter het enige merk dat uit het Oosten van Zwitserland komt. De wortels van het merk IWC liggen in de Verenigde Staten. IWC is een hoogwaardig merk en tevens zeer exclusief.

Het van oorsprong Franse merk Jaeger LeCoultre heeft een reputatie opgebouwd wanneer het gaat om kleine precisie uurwerken. Jaeger LeCoultre heeft het grootste aantal horloge patenten op haar naam staan. Jarenlang was Jaeger LeCoultre ook de leverancier van de uurwerken in de Cartier horloges. Tegenwoordig heeft Jaeger LeCoultre haar eigen horlogelijn.

Longines is een Zwitsers horlogemerk. Het werd in 1832 door Ernest Francillon in Saint-Imier opgericht. Het Longines logo is momenteel het oudste geregistreerde logo van een horlogemerk. Longines staat bekend om haar horloges voor piloten en om de precisie en elegantie van haar horloges. De Swatch Group is momenteel eigenaar van Longines.

De meeste mensen kennen Omega als het officiële horlogemerk van de Olympische Spelen. Het merk is al jarenlang verbonden aan het Internationaal Olympisch Comité. Amerikaanse soldaten zweren eveneens bij het merk Omega.

Rolex is het meest bekende horlogemerk ter wereld. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en accuratesse. Als merk is Rolex met een notering in de top 100 van bekendste merken ijzersterk. Dagelijks worden er ruim 2000 horloges geproduceerd. Dat doet geen afbreuk aan de waarde. Integendeel: Rolex horloges zijn veel waard. Rolex was het eerste horlogemerk dat er in slaagde om een horloge te maken dat waterdicht was.

In 1865 gaf Georges Favre-Jacot een vervolg aan zijn idee om ambachtelijke horlogemakers op één plek samen te laten werken. Zo konden zij zich, voorzien van het nodige comfort, volledig concentreren op het ontwerpen en vervaardigen van technisch hoogstaande uurwerken. De naam Zenith, die verwijst naar het hoogste punt in het universum, vond Favre-Jacot een passende naam voor het horloge dat hij in die periode ontwierp en dat hij als bijna perfect beschouwde. Zo werd geschiedenis geschreven: het begin van een zoektocht naar schoonheid met de precisie en integriteit van ware kwaliteit. Zoals de grondlegger de perfecte balans tussen techniek en emotie in zijn uurwerken wist te leggen, zo heeft Zenith nu nog steeds deze perfecte symbiose als uitgangspunt. Ieder tandwiel, iedere brug, iedere wijzerplaat, iedere wijzer, iedere horlogekast is een blijk van het streven naar mechanische perfectie.

Staat uw merkhorloge er niet tussen? Dat wil niet zeggen dat we niet in uw horloge geïnteresseerd zijn. Neem even contact met ons op om te informeren of uw horloge in aanmerking komt voor een expert-taxatie van onze deskundige medewerkers.

Uw Horloge

Horloge taxatie formulier:

Wij bellen u terug:

Heb je vragen? Vertel ons uw verzoek en onze INGOUD adviseur belt u binnen 15 minuten terug.
Scroll Up