Inkoop zilver

Deel dit:
Zilver

INKOOP ZILVEROf u nu zilver van het eerste, tweede of derde gehalte; INGOUD doet u graag een aanbod om het zilver van u te kopen.

Zilver is één van de edelmetalen met de langste historie. Archeologisch onderzoek heeft aangetoond dat zilver al in 4000 voor Christus werd gebruikt als waarde middel.

Het edelmetaal wordt vaak in verband gebracht met de maan, de zee en verschillende goden. Daardoor heeft zilver vaak een emotionele waarde. INGOUD is zich daarvan bewust. Daarom werken wij transparant bij het bepalen van de prijs. Wij betalen u de waarde op basis van de actuele koers voor het edelmetaal. Deze koers kunt u zelf eenvoudig terugvinden, en controleren, op onze website.

Bij onze zilverinkoop maken wij geen onderscheid in kwaliteit. Of u nu zilver heeft van het eerste, tweede of derde gehalte; INGOUD doet u graag een aanbod om het zilver van u te kopen. Wij betalen u contant of storten het geld onmiddellijk op uw rekening.

Wanneer wij aan zilver inkoop doen dan stellen onze taxateurs de waarde onmiddellijk vast. Wij doen dat in uw aanwezigheid. Onze taxateur kijkt daarbij alleen de zuiverheid van het zilver. Eventuele beschadigingen zijn niet relevant en hebben geen invloed op de waarde. Zolang wij vaststellen dat u zuiver zilver aanbiedt, betalen wij u graag de beste prijs.

Producten die we inkopen
Zilverbaren
Zilverbaren zijn kleine blokjes puur zilver die voorzien zijn van het stempel van de maker. Behalve de maker identificeert het stempel ook het zilvergehalte (999) en de kwaliteit van het materiaal Zilveren baren komen in verschillende groottes en gewicht. De vaststelling van de waarde dient daarom door een expert gedaan te worden.

Wilt u uw zilveren baren verkopen? Maak dan een afspraak bij ons. Wij accepteren zilveren baren van 99,9% zuiverheid die voorzien zijn stempels. Bij INGOUD gaan we transparant te werk. We stellen de zuiverheid van uw zilver vast in uw aanwezigheid. In sommige gevallen is dat eenvouding. Onze experts zijn bekend met de stempels van de grootste producenten. In andere gevallen doen wij eerst een test om de zuiverheid en waarde te bepalen.

Zilveren munten
Zilveren munten zijn bijzonder uniek omdat ze nauwelijks meer worden geslagen. Dat maakt dat zilveren rijksdaalders, zilveren dollars of munten van Sterling zilver zeer gewild zijn. Zilveren munten verkopen loont daarom zeker de moeite. Kom eens langs bij INGOUD voor een gratis waardebepaling.

Zilveren munten zoals rijksdaalders zijn gemaakt van 720 kwaliteit. Voor munten van Sterling zilver is gebruik gemaakt van 925 kwaliteit. INGOUD biedt u de beste prijzen voor edelmetaal op basis van de actuele koersen.
De waarde van uw munt wordt in uw aanwezigheid vastgesteld. Dat doen we door de hoeveelheid zilver en de zilverkwaliteit exact vast te stellen. Wanneer we dit weten, bieden we een prijs voor uw munten. Het is wel van belang dat u de originele papieren behorend bij de munten kunt overleggen. Wij betalen alleen uit wanneer wij deze tezamen met de met munten ontvangen. Ook dient u uw identiteitsbewijs mee te brengen. Wij betalen u contant uit of kunnen het geld rechtstreeks op uw rekening overmaken.

Zilveren sieraden
Zilver is mooi en elk sieraad heeft z’n eigen verhaal. Maar zilver kan tevens zeer onderhoudsgevoelig zijn. Zeker wanneer de emotionele waarde niet langer meetelt, kan het de moeite zijn om de verkoop van zilveren sieraden te overwegen. U ontvangt een eerlijke prijs en hoeft zich niet langer zorgen te maken over het poetsen of polijsten van uw zilver. Het zilver dat wij inkopen beoordelen wij direct op waarde. Onze taxateur bekijkt de kwaliteit en weegt de hoeveelheid zilver die u aanbiedt.

INGOUD hanteert de meest recente koersen bij de vaststelling van de prijs voor elke gram zilver. Wanneer we zeker zijn van de hoeveelheid zilver dat u wilt verkopen, zal INGOUD u onmiddellijk informeren over de prijs die wij u bieden. Wij kunnen u contant betalen of het geld rechtstreeks naar uw rekening over maken.

Zilverbestek
Er was eens een tijd waarin zilverbestek gebruikt werd voor speciale maaltijden, die plaats vonden in speciale eetkamers in het huis. Die tijd is voorbij. Maaltijden dienen bovenal gezellig en smaakvol te zijn en ontdaan te zijn van opsmuk om het geheel te verfraaien. Zilveren bestek ligt daarom tegenwoordig in veel huishoudens onaangeroerd in de besteklade.

Zilverbestek verkopen is echter aantrekkelijk. Het bestek is vaak gemaakt van zeer goede kwaliteit zilver. Met de huidige koers voor zilver kan INGOUD u, daarom, een goede prijs bieden.

U kunt bij INGOUD terecht met elke vorm van bestek. Of het nu gaat om een compleet bestek of slechts enkele losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor bijzondere gebeurtenissen zoals een heilige communie of een trouwdag; Bij INGOUD kunt u terecht voor een deskundige taxatie en een eerlijke prijs.

 


 

Goudprijs | INGOUD

Inkoop zilver productenZILVERBAREN | ZILVEREN MUNTEN | ZILVEREN SIERADEN

ZILVERBAREN

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij INGOUD. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 1 kg

ZILVEREN MUNTEN

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. Goudio geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen.

ZILVEREN SIERADEN

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. INGOUD zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

ZILVERBESTEK

Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals communies, of trouwdagen; voor zilverbestek verkopen kunt u het beste terecht bij INGOUD.

Wij bellen u terug:

Heb je vragen? Vertel ons uw verzoek en onze INGOUD adviseur belt u binnen 15 minuten terug.
Scroll Up