Inkoop platina

Deel dit:
Platina

Inkoop platinaINGOUD stelt een prijs vast op basis van de platinakwaliteit. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

U kunt met elk platina artikel terecht bij INGOUD. U kunt bij ons ook terecht voor platina staven. Wij kopen platina munten in zoals de American Eagles en de Canadese Maple Leafs. Ook kopen wij 1-ons en 10-ons platina staven. U kunt met uw platina producten altijd bij ons terecht en u hoeft geen afspraak te maken. Onze vestiging in Tilburg is zeven dagen per week geopend.

Onze taxateurs zullen in uw aanwezigheid de zuiverheid en het totale gewicht van het platina bepalen. Daarna berekenen wij, samen met u, de waarde die dit vertegenwoordigd. INGOUD hanteert altijd de actuele prijskoers.

Producten die we inkopen
U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw:

Platina baren
Bent u in het bezit van platina baren en wilt u deze verkopen? Neem dan contact met ons op zodat wij uw platina baren kunnen taxeren. Het is daarbij van belang dat u vermeld om welk type platina baren het gaat.

Het is voor INGOUD alleen mogelijk uw platina baren te kopen wanneer u in het bezit bent van de originele papieren voor de baren. Breng deze daarom mee tezamen met uw identiteitsbewijs. Wij zullen de waarde van het platina in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan we transparant te werk, zodat u weet waar u aan toe bent.
Als wij de zuiverheid van het platina eenmaal hebben vastgesteld, doen we u een bod op basis van de actuele waarde van platina.

Platina sieraden
Platina sieraden zijn zeer uniek en komen niet vaak voor. Vandaar dat de prijs die we er voor willen betalen hoog is.

Heeft u platina sieraden, zoals een ring, armband, oorbellen of ketting? Neem dan contact met ons op. Onze taxateur zal in uw aanwezigheid de waarde bepalen. Om uw platina sieraden bij ons aan te bieden dient u vooraf een afspraak te maken zodat wij alles gereed kunnen maken om u te ontvangen.

Inkoop platina productenPLATiNABAREN | PLATINA MUNTEN | PLATINA SIERADEN

PLATINA BAREN

Het is voor INGOUD alleen mogelijk uw platina baren te kopen wanneer u in bezit bent van de originele papieren voor de baren. Breng deze daarom mee, tezamen met uw identiteitsbewijs.

PLATINA MUNTEN

Het is voor INGOUD alleen mogelijk uw platina munten te kopen wanneer u in bezit bent van de originele papieren voor de baren. Breng deze daarom mee, tezamen met uw identiteitsbewijs.

PLATINA SIERADEN

Onze taxateur zal in uw aanwezigheid de zuiverheid van het platina bepalen. Daarna kunnen wij, op basis van het gewicht en de meest actuele marktprijs, een bod uitbrengen op uw platina.

Wij bellen u terug:

Heb je vragen? Vertel ons uw verzoek en onze INGOUD adviseur belt u binnen 15 minuten terug.
Scroll Up